700.000+ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

BETA

700.000+ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

BETA

Ρωτήστε τον ψηφιακό βοηθό του gov.gr

accordion open arrow pointing down

Ρωτήστε τον ψηφιακό βοηθό του gov.gr

Ηλεκτρονική εγγραφή / διαχείριση κωδικών Taxisnet

Αποκτήστε και διαχειριστείτε ηλεκτρονικά τους κωδικούς Taxisnet για να έχετε πρόσβαση όχι μόνο σε φορολογικές υπηρεσίες, αλλά και σε πολλές άλλες υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης.

Αρχική έκδοση κωδικών Taxisnet φυσικού προσώπου

Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο βήματα. Το πρώτο βήμα είναι η ηλεκτρονική απόδοση κλειδάριθμου και το δεύτερο η ενεργοποίηση των κωδικών σας. Για την ηλεκτρονική αποστολή του κλειδάριθμου επιλέξτε «Είσοδος στην υπηρεσία» και στην συνέχεια «Αρχική εγγραφή» και «Φυσικό πρόσωπο». Συμπληρώστε στην φόρμα τα στοιχεία που σας ζητούνται και θα σας αποσταλεί ο κλειδάριθμος ηλεκτρονικά το πρώτο μέρος του με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) το δεύτερο μέσω γραπτού μηνύματος (SMS)

Θα χρειαστείτε:

  • τον αριθμό ταυτότητάς σας
  • τον αριθμό φορολογικού σας μητρώου (ΑΦΜ)
  • έναν έγκυρο και ενεργό αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (IBAN), στον οποίο είστε αποκλειστικός δικαιούχος ή συνδικαιούχος
  • τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και την εταιρία (πάροχο) κινητής τηλεφωνίας όπου ανήκει

Εάν και για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η έκδοση του κλειδαρίθμου ηλεκτρονικά, κλείστε ψηφιακό ραντεβού στο myAADElive για να εξυπηρετηθείτε από εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μετά την απόκτηση του κλειδαρίθμου, επανέρχεστε στην σελίδα και από τις σχετικές συναλλαγές επιλέγετε «Ενεργοποίηση λογαριασμού».

Μπορείτε επίσης να κάνετε:

  • επανεγγραφή σας -εάν έχετε ξεχάσει τους κωδικούς και τον κλειδάριθμό σας
  • ανάκτηση κωδικών σας - εάν τους έχετε ξεχάσει αλλά γνωρίζετε τον κλειδάριθμό σας

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Πληροφορίες υπηρεσίας